Dishtracking is one of the largest and oldest indian forum for discussing about dth, satellite recption, television etc. we have disabled registration due to some technical reason. If you are interested to join here please use the contact form. You can follow us on facebook, twitter, google plus and other social media profiels.
Advertisements


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ Tutorial ] Putting BISS Key in Openbox S9/S10
#1
Here is the procedure for enter BISS key in openbox S10 / S9 using remote control

(Example:BTV National Bangladesh 105d E Asiasat 3s )

1. go to menu "NETWORK SETUP"----CCCAM CLIENT SETUP"

2. go to MANAGE CCCAM CLIENT

3. Open constant.tw

4. Click GREEN Button on remote For add BISSKEY

After That enter the value like given bellow

(THIS BISS KEY SETTINGS FOR BTV NATIONAL 105D ASIASAT3S)

caid : 2600
pROVid : 0000
SID : OOOB
PMT PID: 0000
ECM PID: 0000
EVAN : 12 34 5A A0 BC 67 89 AC
ODD : 12 34 5A A0 BC 67 89 AC
Reply

Advertisements


#2
Very nice share friend Sohagpnk. Thank you so much.
I will definitely try this.
Reply

#3
(12-04-2011, 12:40 PM)Sohagpnk Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.Tamil Box Office

(Apstar 2R at 76.5°E 3840 H 27500-3/4 )

caid : 2600
pROVid : 0000
SID : OOOB
PMT PID: 0000
ECM PID: 0000
EVAN : 04 04 04 0C 40 40 40 C0
ODD : 04 04 04 0C 40 40 40 C0

can u put screenshot of TBO detail using '?' in Openbox remote.
Reply

#4
thank Sohagpnk ................
Reply

#5
thank you sohagpnk, it is working 100% with speedly......
Reply

#6
@mathai are you getting any encrypt channel with this format..........
Reply

#7
Yes anilsh its working.i don't try TBO yet but because i have no lnb setup for apstar2 76.5e but BTV NATIONAL is working for me on asiasat 3s.
Reply

#8
sohag pls try ptv feed and ptv k lat on same sat 4114 v 7000.keys are 00 00 00 00 00 07 86 8d and 00 00 00 00 00 06 87 8d. I regularly watch these channels and cricone,russian channels at 49 e yamal on my xcruiser, but on my openbox i can open only btv national.
Reply

#9
can u put screenshot of BTV NATIONAL detail using '?' in Openbox remote.
Reply

#10
Can it work on Skybox9/Openbox without PMT pid?
Reply


Advertisements


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Help download of openbox 4 mb abs firmware for melbon satelite receiver Atul Dhinge 0 175 10-16-2017, 03:24 PM
Last Post: Atul Dhinge
  openbox x6 dead wrong firmware mgkumaran 31 6,443 08-30-2017, 03:48 PM
Last Post: colesbergkhn
  Help Need wifi dongle for solid 6159 on openbox x24 firmware Symbian41 10 1,930 08-01-2017, 04:37 PM
Last Post: silnangmarak
  openbox x5 receiver sajithkv 0 404 07-08-2017, 11:20 AM
Last Post: sajithkv
  3 USB working in openbox z5 with USB hub sukhdeepd 1 499 04-04-2017, 09:51 PM
Last Post: JOHNY THOMAS
  Openbox Gi Avatar 5 bhatt 11 2,288 12-09-2016, 03:36 PM
Last Post: bhatt
  Latest DD-Direct home network m3u playlist and openbox x5 tvlist. rmg_hrr 0 781 11-19-2016, 02:47 PM
Last Post: rmg_hrr
  Skybox A6 upgrade to Openbox Z5_Z5mini HD_Tandberg_Powervu msswamy 25 3,714 11-11-2016, 11:10 AM
Last Post: paras arya
Photo How to add powervu keys on Openbox z5 amvijoi 6 3,697 11-04-2016, 03:08 PM
Last Post: Pateltech
  Openbox X5 with enhanced falsh of 16mb loads other box firmware...!! but then... rmg_hrr 11 2,441 09-24-2016, 11:42 PM
Last Post: jenius-jatt

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Like Us
Indian Satellite Television Discussion Forum - Dishtracking