Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Old Software For Zenega Dish TV Set Top Box , Upgrade With It and Enjoy All FTA

#1
Wink 
if you want to change your dish tv software then i hve old soft ware please download it and enjoy all fta channels without any problem.

Download loader software. Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.

and then download firmware software. Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.

if you want to see all free to air channels in india for dish tv LNB then download here it. Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.

Please let me know if any body need anything else.
Reply

#2
Thanks for the soft ware. How can we upgrade it post it
Reply

#3
Dear Pradeep Please Tell me Can I use this Software in Zenega cd 1004is model STB for getting fta channels.
Reply

#4
Hey guys need the Rs232 Cable to make software upgrade ?
Hey guys need the Rs232 Cable to make software upgrade ?
Reply

#5
i think you are correct
Reply

#6
Yes, you will have to use Rs232 Cable for upgrade this software.
Reply

#7
Thanks brother
Reply

#8
(05-22-2010, 03:07 AM)pradeepfyou Wrote: Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.Yes, you will have to use Rs232 Cable for upgrade this software.

what is the cost of that cable ?.
Reply

#9
In Sri lanka Rs. 800/= (I don't Know about the pries in india)
Reply

#10
Dear Pradeep Iam having dishtv zenega cd1004is model Stb Can I use this Software upgrade for watching Fta channels.Please tell me full details how to upgrade this software and requirements of hardware and software etc. Iam waiting For Your Reply.
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Update Arion hd stb software updated VIKRM 0 86 09-26-2016, 03:49 PM
Last Post: VIKRM
  Update Studio N News will be Removed 4th Oct 2016 by Dish TV VIKRM 0 53 09-26-2016, 03:42 PM
Last Post: VIKRM
  6 channels removed from Dish TV. VIKRM 0 75 09-26-2016, 03:40 PM
Last Post: VIKRM
  Dish TV is changing their office from Delhi to Mumbai VIKRM 0 61 09-26-2016, 03:38 PM
Last Post: VIKRM
  HD+ ver v 512 manually upgrade to v 520 Max 24 2 525 09-09-2016, 04:24 PM
Last Post: Max 24
  12 More Channels Nowavailable in MPEG2 Format on Dish TV VIKRM 2 510 08-27-2016, 10:18 PM
Last Post: Shibu.A.S.
  Zee News removed from Dish TV TP VIKRM 0 188 08-24-2016, 01:00 PM
Last Post: VIKRM
  Ask Your Question & Doubts Regard Dish TV Mayu 238 91,384 08-03-2016, 06:58 PM
Last Post: mukeshvagerwal
  Help How to Enable AV Port in Dish HD Box tamilgreen 1 491 06-12-2016, 06:31 PM
Last Post: JOHNY THOMAS
  First On Net Dish TV HD+ rupee including Installation & delivery charges Jithin009 0 523 06-02-2016, 07:49 AM
Last Post: Jithin009

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Like Us
No.1 Indian Satellite Television Discussion Forum - Dishtracking Forum